Skip to: Site menu | Main content

   

Возен парк

 

Возниот парк на ПЕК-ТРАНС располага со возила од марките Мерцедес и Ивеко, кои се карактеризираат во EURO стандард II, а имаат носивост од 24 t, простор од 95 m3, и димензии од 13,60 x 2,50 x 2,70 (должина, ширина и висина, соодветно).