.......................................
МЕБЕЛ ТРЕЈД Доо Виница
бул. Маршал Тито 114
2310 Виница, Македонија
..........................................
телефони:
+389 (0)33 361 313
+389 (0)33 363 132

факс:
+389 (0) 33 362 821
телефон - салон во Виница:
+389 (0)33 361 906
телефон - салон во Скопје:
+389 (0)2 2033 968
..........................................
жиро сметки:
Комерцијална банка
300220000018746
Стопанска банка
2000011105874 222285
EDB 4005003106051
..........................................
e-mail:
mebeltrejd@mt.net.mk
..........................................
 
 

 

 

Скелет: За конструкцијата на скелетите за тапацираните производи и лежаи се користат природни материјали : масивно дрво од бука, плочи од иситнето дрво, шперплочи. Споевите се со столарски врски и монтажно-демонтажна изведба со метален оков.
Тапациран дел: За исполна на тапацираниот дел се користат комбинации на жичени јадра со височина 14 или 10 цм, сунѓер со волумна маса 20-30 кг/м3, термофиксиран филц, тапетарска и силиконска вата.
Декорација:
-Декоративна ткаенина: За завршно тапацирање употребуваме широка палета на високо квалитетни мебел штофови на база на природни и синтетички влакна, природни кожи и еко кожи во различни дезени.
-Декоративни елементи: Како додатни декоративни елементи се користат украсни перници, дрвени апликации, декоративни копчиња и др.
Ногари: Сите ногарки изработени по сопствен дизајн се од буково дрво, завршно обработени со заштитен премаз во неколку нијанси и лак во мат и сјај финиш. Алтернативно се користат PVC и хромирани метални ногарки.

почетна страна контакт english version
Mebel Trade
АГ Ана
Mebel Trade Doo
....................................................
Mebel Trade
Ирена
....................................................
Mebel Trade
Тросед МАРКО
....................................................

Галерија ГАРНИТУРИ

 

Галерија АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

 

Галерија ЛЕЖАИ

 

Галерија КАУЧИ

© Copyright, MEBEL TREJD Doo, 2004